[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
I.P.G Comunity/Forum » Resurse pentru servere de Metin2 » Metin2 Prezentare » Descriere Metin2
Descriere Metin2
GameMasterData: Marţi, 2012-01-03, 10:08 PM | Mesaj # 1
Bautor de vin
Grup: Administrator
Mesaje: 42
Premii: 0
Reputaţie: 0
Metin2 este un joc online de tip MMPORG. Constat ca intre el si WOW este o mare asemanare ( cei care au jucat WOW isi dau seama ).

“Metin2 te transpune intr-o lume a orientului indepartat plina de fantazie si magie. Prin studii de spiritualitate si printr-un antrenament fizic asiduu devino Maestru al artelor martiale si infrunta, alaturi de zeul zmeilor influenta intunecata a pietrei de metin care, pe furis, otraveste tara si locuitorii ei. Apara tara si locuitorii unuia din cele trei regate Shinsoo, Chunjo sau Jinno aratandu-ti vitejia in batalii grozave si crancene. Sau incerca sa unesti regatele, pentru a putea deveni singurul stapanitor al continentului si pentru a opri forta distrugatoare a pietrei de metin sau pentru a o stapani. Destinul tau, precum si destinul intregii lumi se afla in mainile tale.”
"In vremuri străvechi răsuflarea Zeului Dragon veghea asupra regatelor Shinsoo, Chunjo şi Jinno. Dar aceasta lume fascinanta a magiei se afla în fata unui pericol imens: Impactul Pietrelor Metin care au cauzat haos şi distrugere pe continent şi intre locuitori. Au izbucnit războaie intre continente, animalele sălbatice s-au transformat în bestii terifiante. Lupta împotriva influentei negative a Pietrelor Metin în postura unui aliat al Zeului Dragon. Aduna-ţi toate puterile şi armele pentru a salva regatul.
Caracteristici
Un continent, pătruns de violenţă, unde războinici cu totul şi cu totul deosebiţi, trebuie să-şi dovedească curajul în nenumărate aventuri.
Trei regate care se duşmănesc între ele, şi cărora, le poţi pune la dispoziţie forţa ta şi curajul tău.
Poartă-ţi luptele pe jos sau călare, şi nu numai pentru a obţine putere şi proprietăţi, ci şi din onoare!
Devino stăpânul unei cetăţi, şi, împreună cu obştea ta, construieşte propria fortăreaţă!
Învaţă numeroasele stiluri de luptă şi însuşeşte-ţi, prin antrenament special, tot felul de abilităţi, pentru a-ţi înfrânge inamicul!"Mesajul a fost editat de către DgLPuNcT - Marţi, 2012-01-03, 10:10 PM
 
I.P.G Comunity/Forum » Resurse pentru servere de Metin2 » Metin2 Prezentare » Descriere Metin2
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright MyCorp © 2019 | Găzduire site gratuită — uCoz