[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
I.P.G Comunity/Forum » Hack-uri 2011-2012 (Play less, get more !) » Hack-uri Metin2 » Hack FUNCTIONAL DE ADUNAT ITEME DUPA JOS CE NU-TI APARTIN !!
Hack FUNCTIONAL DE ADUNAT ITEME DUPA JOS CE NU-TI APARTIN !!
GameMasterData: Duminică, 2012-01-01, 12:27 PM | Mesaj # 1
Bautor de vin
Grup: Administrator
Mesaje: 42
Premii: 0
Reputaţie: 0
Salut !
Astazi va voi prezenta cum sa furati dropul itemelor ce nu va apartin. De exemplu: Un individ bate un Orc Sef. Eu vin cu hack-ul pe care o sa vi-l prezint si adun Lada Orc Sef, chiar daca are numelele individului pe ea.

CUM ?

Pai nu este nevoie decat de mult cunoscutul hack al lui Kamer1337, pe care il stiti toti (hackul ). Probabil ca ati observat ca are o optiune numita "Drop Hack", dar nu ati stiut cum sa o folositi, NU ? O sa va explic eu. Pentru ca hackul sa functioneze, trebuie sa fiti in grup cu un cont , care nu trebuie sa fie online neaparat. De exemplu iti creezi un cont nou, intri pe 2 client-uri, unul cu contul pe care vrei sa furi si celalalt cu contul nou. Dai invitatie in grup de pe unul din conturi si accepti, dupa care te poti deconecta de pe contul nou, si sa ramai pe contul cu care vrei sa furi. Acesta trebuie sa fie acum in grup cu un jucator offline (contul nou). De acum totul e simplu ! Inchideti client-urile si injectati hackul. O sa va pun la dispozitie si un Pick-Up Bot foarte, foarte rapid. In cazul ca doriti sa il folositi il injectati si pe acesta. Mergeti in fila "Hacks" a hack-ului lui Kamer1337, si apasati pe "Drop Hack". Apoi activati PickUp Bot-ul si va aduna itemele ce nu va apartin.
Sper ca vam lamurit. Ca sa fac un rezumat, trebuie sa fiti in grupa cu o persoana care, poate fi si online si offline.

Download Hack : http://www.filesonic.ro/file/4320377405
Download Starter : http://www.mediafire.com/?0m259f36yv99ist sau http://www.multiupload.com/WQVZI0YP5M (se pune în folderul cu metin2)

Sper ca v-am fost de ajutor
Craciun fericit si spor la hack-ing

Sursa: Tutorialul.net
Creator: sebyddd
 
I.P.G Comunity/Forum » Hack-uri 2011-2012 (Play less, get more !) » Hack-uri Metin2 » Hack FUNCTIONAL DE ADUNAT ITEME DUPA JOS CE NU-TI APARTIN !!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright MyCorp © 2019 | Găzduire site gratuită — uCoz